bastabilderbockerna2018

”Bilder böcker” kan syfta på flera olika saker, beroende på sammanhanget:

  1. Bilderböcker: Det vanligaste användningsområdet är förmodligen barnböcker med mycket illustrationer och färger, ofta används för att lära barn att läsa eller för att underhålla dem.
  2. Bildböcker för vuxna: Det finns också böcker för vuxna som innehåller mycket bilder, såsom konstböcker, fotoböcker, kokböcker med instruktioner och illustrationer, eller reseböcker med foton och kartor.
  3. Bildmanus eller grafiska romaner: Det finns också böcker som innehåller en berättelse berättad genom en serie bilder eller illustrationer, känd som grafiska romaner eller bildmanus.
  4. Illustrerade böcker: Ibland kan vuxenböcker, särskilt klassiker eller poesi, ha illustrationer för att komplettera texten och göra läsupplevelsen mer visuell.
  5. Instruktionsböcker med bilder: Det kan även syfta på instruktionsböcker som innehåller steg-för-steg bilder för att visa hur man gör något, som att laga mat, göra hantverk eller bygga möbler.

Oavsett vilken typ av ”bilder böcker” du är intresserad av, finns det ett brett utbud att välja mellan för att passa olika intressen och åldersgrupper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *