Åker iväg över helgen, igen..

Det blir visst en tur ut på ”landet” den här helgen också och eftersom den sommarstugan begåvats utan internet blir det en recension på Shutter Island (som vi såg igår) tidigast på tisdag. Jag kan dock säga redan nu att den var väldigt, väldigt sevärd och att jag måste läsa boken också.

Med mig tar jag i alla fall Maria Langs En främmande man och Dan Browns Den förlorade symbolen. Jag vet fortfarande inte om jag kommer läsa ut den eller inte men förmodligen gör jag det, jag måste ju få såga den i en recension när jag ändå väl börjat läsa den..

0 reaktioner på ”Åker iväg över helgen, igen..

  1. Har inte jag redan sågat den?
    *kikar i min egen blogg*
    Nehej det hade jag visst inte. Fast jag TROR att jag har sågat den utan att publicera sågningen…

Kommentera