Årets första biblioteksrunda

image

Den franske löjtnantens kvinna har jag tänkt läsa så många gånger att jag nästan tror att jag har läst den. Erik Lindegren har jag tänkt återuppta bekantskapen med i evigheter och jag kunde inte låta bli att plocka upp hans samlade dikter när jag gick förbi den. Sist men inte minst plockade jag upp The daylight gate från en vagn där den låg och ropade på mig. Jag har börjat läsa och det är alldeles hemskt och alldeles fantastiskt.

8 reaktioner på ”Årets första biblioteksrunda

      1. Jag är väldigt svag för Vintergatan går genom magen, eller Gut Symmetries som den heter på engelska, Powerbook, hennes självbiografi samt Konst och Lögner. Jag rekommenderar dem alla 🙂

  1. Vilken tur att jag lämnade tillbaka the daylight gate till bibblan då så att du fick plocka med dig den hem.. 😉 Tyckte förövrigt att boken var superbra. Blir mer winterson för mig också!

Kommentera