Årets första tematrio om nyårslöften

Lyrans första Tematrio för det här året handlar om vilka löften – eller mål – vi har för det nya året. Jag tror egentligen inte på nyårslöften utan lovar saker när jag känner för det men nyårsmål, det kan jag gärna gå med på. Så här är tre nyårsmål för mig:

1. Det första nyårsmålet är en upprepning från förra året, jag ska inte bara köpa nya böcker och ställa in dem i hyllan utan läsa dem också, och framförallt läsa det dryga tjugotal böcker som står olästa i hyllan nu.

2. Mitt andra nyårsmål är att läsa fler böcker i Mytserien, jag har ännu bara läst Penelopiaden men jag är sjukt nyfiken på alla andra och ska försöka läsa minst fem stycken till i år.

3. Det tredje och sista nyårsmålet blir att läsa alla böcker jag satt upp på min tyskspråkiga läslista. Visserligen blir det översatt till svenska för min tyska är mer än knapphändig, faktiskt i det närmaste obefintlig, men jag hoppas på många bra läsupplevelser ändå!

0 reaktioner på ”Årets första tematrio om nyårslöften

  1. Den kunde jag ju låna, fast det blir lite trist då, eftersom jag hade fått sno dina svar rakt av nästan hihihi jag har ju en, om än inte tyskspråkig, så dock en diger lista att beta av…i övrigt stämmer det precis på pricken med dina två första punkter…

Kommentera