Årets sista läsutmaning: Hyllvärmarläsning 3.0

Under 2012 och 2013 läste jag hyllvärmare i Kill hyllvärmar-utmaningen som Jessica på dåvarande ”Ord och inga visor” satt ihop. Jag läste 20 av 21 hyllvärmare, då. 2016 började högarna hopa sig igen och jag bestämde mig för att köra Kill hyllvärmare 2.0. Det gick sådär, jag läste fyra av femton böcker. Å andra sidan gjorde jag mig av med nästan alla resterande böcker då det kändes som att jag inte alls var sugen på att läsa dem längre . så på sätt och vis var även den utmaningen en framgång.

Några av böckerna från 2.0 ligger fortfarande i min läshög. Flera nya har tillkommit. Jag tänker nu införa ett fullständigt köpstopp på nya böcker och ett nästan fullständigt bibliotekslånestopp tills jag läst ut alla böcker jag har hemma (jag kommer låna böcker ändå). Kanske är det bra att köra ett hyllvärmarprojekt vart tredje år. Då står de ju aldrig längre än så i hyllan.

Det här är alla böcker jag har olästa hemma just nu. Några är per se inte hyllvärmare då jag nästan just lånat dem på bibblan, men problemet är att jag lånar nytt hela tiden utan att läsa det jag har hemma. Därför får de räknas med här.

Kommentera