Årets sista månad

December var en hektisk månad. Fullt upp på jobbet, hela tiden, och fast jag tyckte jag läste varje ledig stund hann jag bara med tre böcker under december månads 23 första dagar. Men sen, sen kom julledigheten och jag vägrade i princip att lämna min läsfåtölj. Fem till böcker på åtta dagar och nu mår jag helt enkelt mycket bättre i min lässjäl! Jag ligger återigen lite efter med recenserandet men det är väl mer av en regel än ett undantag på den här bloggen.

Av oss blev det aldrig några riktiga damer – Charlotte SIgnell (red.)
Maresi, krönikor från Röda klostret – Maria Turtschaninoff
Brilliance – Markus Sakey
Legend (Legend #1) – Marie Lu
Prodigy (Legend #2) – Marie Lu
En julsaga – Charles Dickens
Kanske är det allt du behöver veta – E. Lockhart
Champion – Marie Lu

8 lästa böcker
5 ungdomsböcker
3 dystopier och 1 dystopi/sciencefiction/deckare/whatever
1 klassiker
1 essäsamling

Det är nästan omöjligt att säga vilken som var månadens bästa bok för alla utom två var helt enkelt lysande på sina egna vis. Mer om det här i årsbästalistan som kommer de närmsta dagarna!

Kommentera