Att längta efter

Just nu längtar jag faktiskt ganska mycket efter hösten. Att de tryckande varma sommardagarna med, för mig, huvudvärk som följd ska bytas ut mot klara, krispiga, småkalla höstkvällar när man sticker ner näsan i halsduken och kan krypa ner i soffhörnet med en kopp te och (såklart) en god bok. Speciellt mycket längtar jag efter hösten när jag kikar in på min reservationslista på bibblan och inser att det snart, snart är min tur att få en av höstens stora längt-böcker och att snart, snart släpps två andra i samma kategori. På den ena står jag först i kön, den andra tvåa. Snart!

himmelstrand

John Ajvide Lindqvists nya, Himmelstrand, släpps alldeles snart,

the-silkworm

Cormoran Strikes fortsatta äventyr i The Silkworm står jag nästnäst i tur på

9789150220766_200_varelserna-fristaden

och slutligen släpps i början av september del 3 i Magnus Nordins zombieserie för mellanåldern: Varelserna. Åh, vad bra ettan och tvåan var!

Vilka böcker längtar du efter?

4 reaktioner på ”Att längta efter

  1. Jag längtar efter Världens viktigaste kyss av David Levithan; The Prince Lestat av Anne Rice och The Paying Guests av Sarah Waters. Det ligger en härlig höst framför oss, vad det gäller bokutgivning 🙂

  2. Jag ser mest fram emot John Ajvide Lindqvists nya! 😀
    Fast om jag känner mig själv rätt så kommer det nog dröja ca ett år innan jag kommer till skott och läser den.. Jag är oftast hopplöst efter! 😮

Kommentera