Att våga förändra sitt liv

På ett informationsmöte idag på jobbet fick jag ganska mycket att tänka på. Jag tänker inte meddela vad, för jag har inte bestämt något och det vore alltför dumt att göra det innan jag själv är säker. (Ni som redan vet eller gissar vad jag pratar om, skriv inte heller vad det är i kommentarerna, tack. Men ni får gärna lämna en kommentar ändå om vad ni tycker. Nina, du vet vad jag menar.)

Men det lutar åt en smärre förändring i mitt liv. Frågan kan ju vara, varför skriva om det här om jag inte ens tänker berätta vad det är? Ja, den frågan har jag också ställt mig. Men å andra sidan är det svårt att veta vad man vill, och att skriva om det utan att skriva om det egentligen, kan faktiskt hjälpa. Om så bara för en själv.

Jag har ett längre tag behövt en förändring. Mycket kommer forsätta som det var, men mycket blir också i andra banor. Om det nu händer. Jag vet säkert på måndag. Då kommer jag också berätta det.

Nu ska jag försöka skriva färdigt om Harry Potter och den verklighetsflyende läsaren. Ikväll håller Johan Lindbloms ord mina tankar i sina rätta banor.

Kommentera