Bäst i augusti 2019 och TBR för september

Augusti

Augusti var sommar och semester. För mig betydde det tälta, bada och vandra – jag älskar den svenska sommaren och kan inte tänka mig att åka någon annanstans då. Här hemma är nätterna ljusa fram till solen går upp och myggen, ja de får en stå ut med. Semester är också att få tid att läsa tjocka fantasyromaner och lyssna på ljudböcker på en filt i gräset – vilket är precis det jag gjorde. I augusti lyssnade jag på fler ljudböcker än jag brukar på en månad – fem stycken.

Bäst i augusti

Augusti var många fina böcker men den allra finaste upplevelsen var att få umgås med Maj igen. Jag lyssnade på Liv till varje pris, sista boken i Kristina Sandbergs trilogi, och ville aldrig att den skulle ta slut. Andrea Irving har gjort en fantastisk inläsning. Min recension hittar du här.

TBR för september

I september läser jag The Dark Forest, andra boken i trilogin Rememberance of Earth’s Past av kinesiske Cixin Liu, som en del i min Fantastik- världsutmaning. Jag älskade första delen, The Three Body- Problem, och har längtat efter att ge tid till del 2.

2 reaktioner på ”Bäst i augusti 2019 och TBR för september

Kommentera