Bäst i februari 2019 och TBR för mars

Februari var en lässvacke-månad. Eller kanske ändå inte ändå. Jag läste endast två tryckta böcker – en kort poesisamling och en fantastisk YA-roman, men jag lyssnade på hela fyra böcker. Det fick mig att skriva ett ode till att ljudboken finns när lusten till att läsa tryckta böcker sviker. Du kan läsa det här. Jag skrev också en tipslista på mina bästa ljudböcker, den kan du läsa här.

Bäst i februari

Bästa läsningen i februari var utan tvekan Fangirl. En helt fantastisk hyllning till fangirlen där jag speglade mitt eget introverta tonårsjag. Här har jag skrivit mer om den.

TBR för mars

I mars läser jag min nästa bokcirkelbok Aliide, Aliide. Jag har länge sett fram emot att läsa något av Mare Kandre och nu ska det äntligen bli verklighet. Jag längtar, och bävar.

Kommentera