Bäst i mars 2019 och TBR för april

Mot slutet av månaden var mars en studie i otröstlighet. För mycket att göra på jobbet, stress och en vinter som aldrig tog slut. Det snöade, stormade och var minusgrader tills det kändes som att det inte fanns ett slut på eländet. Men så, sista veckan i mars, hände någonting. På bara några dagar började solen lysa, snön smälte och jag filosoferade över vårens alla ord. Länk till det inlägget här.

Ändå läste jag många böcker i mars. Tio stycken, fem tryckta och fem ljudböcker. Jag väckte upp mitt slumrande tema Poddfredag och berättade om en av mina favoritpoddar inom feminism och nördkultur. Länk till det inlägget här. Nej, mars var inte så dum ändå.

Bäst i mars

Mars bjöd på fantastiska läsupplevelser men denna månaden vill jag välja ut ett tema som månadens viktigaste och bästa läsning. Det var 8- mars läsningen jag verkligen minns, då jag läste Clara Henrys Mot framtiden, Ida Eklöfs Moder Justitia och Jennifer Mathieus Moxie.

Att läsa i april

I april läser jag nästa bok i Fantastisk- världsutmaningenThe Three- Body Problem. Science-fiction av kinesiske Cixin Liu, jag är så pepp!

Kommentera