Bästa läsningen i oktober 2018 och TBR för november

Oktober var en härlig läsmånad med en hel del skräck, fantasy och dystopier. Som en oktober bör vara.

Oktoberfavoriten

Slutet grep mig från första sidan med sin precisa skildring av mänsklig psykologi och förtvivlan. En pre-apokalyptisk berättelse med karaktärer som verkligen känns. Läs den! Min recension här.

Läsutmaningar

Icke-fiktiva utmaningen läste jag Homeparty med Gudrun av Ellen Ekman och Gudrun Schyman, en skildring av Gudrun Schymans homepartyn i grafisk- roman form. I Hyllvärmarutmaningen och Världsutmaningen läste jag Komma & Gå som legat i min läshög i ungefär två år. Min recension här. I Hyllvärmarutmaningen läste jag också A darker shade of magic som legat i högen i ungefär ett och ett halvt år. Jag tyckte mycket om den! Min recension här.

Att läsa i november

I november koncentrerar jag mig på Icke-fiktiva utmaningen och Hyllvärmarutmaningen och läser Fallna kvinnor, som legat i läshögen i snart fyra år.

 

Kommentera