Bäst i september 2018 och TBR för oktober

Böcker jag läste i september + Gamer och ljudböckerna Krokas och The Reptile Room.

Septemberfavoriten

Det var otroligt svårt att välja ut enbart en favorit i september, jag läste så många bra böcker! Jag blev helt omkullvält av Johanna Nilssons Om vi bara kunde byta kroppar med varandra, jag älskade Gamer och Neverwhere men allra bäst kanske ändå var Ann-Helén Laestadius Inte längre min

Läsutmaningar

Icke-fiktiva utmaningen läste jag Effie Karabudas Gamersom jag älskade. Recension här! 

I Hyllvärmarutmaningen och Världsutmaningen läste jag tyvärr ingenting denna månaden, delvis för att fokus låg på att läsa böcker inför bokmässan och delvis för att jag läste två tredjedelar av Komma & Gå som passar in på båda utmaningarna under september – men inte läste ut den.

Att läsa i oktober

Jag brukar välja ut en bok att prioritera för varje månads läsning, det är ett sätt att inte låta böcker hamna i hyllvärmarsektionen men samtidigt inte planera all min läsning. Under året har detta fungerat förvånansvärt bra och jag har alltid läst böckerna jag valt ut. I september var första gången jag inte gjorde det, på grund av att terminsstarten på jobbet blev lite väl tuff och för att jag aldrig lyckades läsa ut boken jag höll på med då – och att jag läste mycket böcker inför bokmässan. September månads prioriterade bok The Long Way to a Small Angry Planet flyttar jag till november då jag vill prioritera skräck i oktober. Oktober månads mest efterlängtade bok blir sjätte delen i serien om Viktor Kasparsson, Helvetets fasor. Längtar så!

2 reaktioner på ”Bäst i september 2018 och TBR för oktober

    1. Tycker att det funkar bra! En blir inte låst vid en hel läslista men tar tag i böcker som blir prioriterade. Ja, läs! Tyckte mycket om den.

Kommentera