Biblioteksenkät

En snöig onsdagskväll och en bibliotekarie kan så klart inte stå emot en biblioteksenkät hittad hos Bokbabbel! Ursprungligen från Bokhora.

Antal biblioteksböcker hemma (eller på Paddan) just nu: Åtta, och det är mest kokböcker. Ganska låg siffra för att vara mig, men jag försöker stenhårt att läsa hyllvärmare och recensionsexemplar som jag har betydligt fler av.

Varav utlästa: Typ sju. Ähem… Fast fem av de sju är kok- eller virkböcker som jag visserligen bläddrat igenom men inte känner mig helt färdig med. Så kanske de inte räknas som ”utlästa”. I sådana fall är siffran betydligt mer smickrande, om än inte helt godkänd. Två.

bibblolan

Just nu- bibblolån.

Reservationer: Sju. Också en ganska låg Eli-siffra men det var ju det där med hyllvärmarna och recensionsexen då…

Och av dem längtar jag mest efter: Helt klart If I was your girl av Meredith Russo.

Senaste inköpsförslaget: Jag vet inte om det räknas eftersom jag jobbar på mitt eget lånebibliotek men jag både tyckte att vi skulle köpa och ville läsa If I was your girl så kanske den då. Senaste inköpsförslaget till en avdelning där jag själv inte köper in böcker var CD:n Mountain Songs & Other Stories med Maxida Märak och Downhill Bluegrass, samt Fevre Dream av George R. R. Martin.

Senast utlästa biblobok: Smutsig svart sommar av Anders Fager och Daniel Thollin. Bra!

Läser just nu: Double Fault av Lionel Shriver (som inte är ett bibblolån) och Kraften, tredje delen i Korpringarna, av Siri Pettersen (som är ett bibblolån fast inte med på bilden).

Kommentera