Bilder från en bokmal och rollspellsnörd

Brukar ni hänga på Instagram eller Twitter? Jag försöker hänga med i både och, men jag har en särskild förkärlek för instagram och alla fina bokbilder som läggs upp där. Jag försöker uppdatera mitt konto åtminstone fyra gånger i veckan (det lyckas inte alltid) och blandar bilder på bokhögar och reflektioner från bokcirklar med Dungeons & Dragons, datorspel, annat nördigt, fika och selfies. Du hittar mig på @eliandbooks.

Jag har också ett annat konto, mer privat, där jag skriver om vegansk mat och träning. Jag ville separera detta då mat och träning kan vara väldigt triggande för många – själv skriver jag ingenting om ”nyttig” mat, ”hälsa”, vikt, kalorier eller liknande utan mer om god mat, gott fika och träningsprogressioner men det kan vara triggande ändå, det vet jag. Men du som vill får gärna följa mig där också, där heter jag @springenvegan (arbetsnamnet som ännu inte ändrats!)

Det här är min feed just nu på mitt bokkonto:

Vad heter du på instagram?

Kommentera