Bloggpaus (modell mindre)

Nej, jag tänker inte ge upp bloggen bara ett halvår efter jag startat (om) den, men det blir några veckor med förmodligen en aning mindre – och kanske också mindre genomtänkta – inlägg. De närmaste cirka tre veckorna kommer nämligen min älskling Emelie hit på besök, och jag ska försöka kombinera mitt heltidsjobb med att vara social och gå på Krogstråket/Yran som börjar på onsdag och håller på en och en halv vecka. Efter stråket lär jag vara alldeles för utslagen för att blogga alls, och förhoppningsvis ska vi också hinna med en eller två utflykter, när Emelie och hennes mamma Eva är här ska vi åka till Döda fallet i Ragunda, och när Linus är tillbaka från sin semester är lite löst inplanerat en tur till Trondheim och/eller Forsaleden.

Så mycket böcker lär det väl inte bli läst, men Eva har med sig två Erica Jong- romaner som jag ska få låna, så en eller annan recension kanske dyker upp! Något inlägg per vecka ska jag väl ändå hinna med, annars glad sommar tillsvidare och på återseende!

Emelie vid vår utflykt till Forsaleden förra året.

Kommentera