Böcker jag läst, tiden jag vill ha för att skriva om dem

Ni vet hur gärna en vill skriva spaltmeter om böcker en älskar? Ibland, ännu längre karavaner av ord över böcker en inte alls gillat. Den senaste tiden verkar jag haft svårare och svårare att hitta tiden att göra just det. Jag vill inte sluta blogga, för jag älskar det – det har gett mig så mycket att fundera över läsmässigt, så mycket nya boktips, många nya roliga bekantskaper (litterära och livs levande).

Men det fungerar inte riktigt att stressa ihop recensioner, jag vill inte det heller och det blir aldrig bra. För ett tag sedan var #twitterrecension hett, jag tänkte pröva #instagramrecension av böcker jag läst men som jag inte kan eller hinner skriva en längre recension om. Det här är dock självklart inte bara för att spara tid, jag breder i vanliga fall gärna ut mig i orden och tycker det är fantastiskt kul och lärorikt att försöka skriva kort och koncist då en instagramtext blir för mastig om den blir för lång i min mening.

Vad tror ni?

Hittills har jag skrivit tre instagramrecensioner, nyaste Zelda, första Lilla Berlin och en dubbelrecension av Solkenepet och Nu är jag ung hela mitt liv av Christina Kjellson. Du hittar mig på instagram här.

img_20160928_125021.jpg img_20160919_094500.jpg

Kommentera