Bokbeställning

Såhär lagom till julen har jag självklart skickat efter en hög böcker från Adlibris, böcker är väl ändå en av de bästa presenterna? Jag har lite dålig koll på vilka i familjen som läser min blogg så jag tänker inte skriva ut några ledtrådar här, men jag var tvungen att beställa en bok till mig själv i samma veva också, en som jag längtat länge efter att läsa så nu vill jag ha bokpaket i brevlådan! Det blev Sarah Waters Tipping the Velvet som fick följa med, tidigare har jag läst och älskat The Night Watch, Fingersmith och The Little Stranger så jag har goda hopp om Tipping the Velvet!

Jag har precis börjat på Elfriede Jelineks Älskarinnorna, min första bok på temat tyskspråkig litteratur. Dessutom har jag blivit kontaktad av Massolit förlag och de ska skicka boken Offerrit av Johannes Källström till mig. Jag hade inte hört talas om boken innan men den lät himla bra. Så förutom en hel del jobb i julhelgen blir det nog lite läsning också!

0 reaktioner på ”Bokbeställning

    1. Nja, så duktig är jag inte 😉 Jag var nog lite otydlig, min första bok på temat tyskspråkig litteratur ska det vara. Jag läser på svenska 🙂

Kommentera