Bokefterlysning!

Jag har, som ni som läser här kanske vet, börjar studera ett påbyggnadsprogram till bibliotekarie i Umeå. Det är jättekul! Tyvärr är det också lite problematiskt, på det sättet att vår lärare vill att vi skaffar en bok som tja, inte verkar gå att skaffa.

Är det någon som har pluggat biblioteksvetenskap och/eller informationsvetenskap och har Introduction to Information Science and Technology liggandes och skräpar och kanske vill sälja/låna ut den till mig? Maila mig, elilaserochskriver[snabel a]gmail[punkt]com.

(Eller om ni vet något mer ställe där man kan hitta böcker än Adlibris, Bokus, Bokbörsen, Tradera, Kurslitt.se och Blocket. Jag är tacksam för tips.)

14 reaktioner på ”Bokefterlysning!

  1. Kan kolla om jag har den hemma, men jag är inte säker. Kan kolla med min klass också. Någon kanske har och vill sälja. Annars finns den på amazon, men det är kanske lite lång leveranstid? Sen brukar dom köpa in kurslitteratur till bokhandeln åkerbloms nere på stan så kolla där om du inte gjort det! =)

    1. Ja, såg att den fanns på Amazon men tänkte försöka undvika leveranstiden 😛 Åkerbloms har jag inte testat, tack för tipset 🙂

    1. Hehe 😉 jodå den finns, men är utlånad till typ nästa år. verkar vara slut på förlaget så det är väl därför..

  2. Ska också kolla om den finns i hyllan där hemma. Jag tror det, och i så fall får du gärna den. Kollar, som sagt.

      1. Jag är ledsen, men den står inte i hyllan och då har den nog redan flyttat vidare. :/ Hoppas du får tag i den ändå.

Kommentera