Boklördag: Avslutning och bildbevis – eller serien om böcker i mitt hem.

I Boklördagens tredje inlägg flyttade jag om och svor över mina bokhyllor. Här ser ni resultatet:

Jag vet att jag – till skillnad från en hel del bokbloggare och boknördar har en ganska mager bokhylla (min pojkvän vill med bestämdhet hävda motsatsen här) på ungefär 150-200 titlar. Större delen av min boksamling ligger dock nerpackad eller står i bokhyllor hos min kära mor tills jag skaffar en något större lägenhet än jag bor i nu. Mitt i bokhyllan ser ni en del av min fina draksamling och allra övers tronar underbara Hedwig som jag fick i födelsedagspresent av fina fina Bella för två år sedan. Längst ner är zombiebrädspelet Last night on earth som jag och nördgänget spelade igår (eller: läste regler i två timmar och spelade i en och zombierna vann…)

Men det är ju inte bara i bokhyllan jag har böcker. På sängbordet, Sju jävligt långa dagar, Spökriddaren och hans väpnare (som är galet bra!) och evighetsprojektet Det andra könet.

I köket, främst kokböcker. Längst ner hänger mammas hemmaodlade vitlök på tork, som jag använder till att avvärja vampyrer med (och ibland även i matlagning när andan faller på.)

Hur ser böckernas hem ut hos er? Visa gärna i era egna bloggar! Jag säger härmed också hejdå till dagens Boklördag och hoppas vi ses på mässan om knappt en vecka!

2 reaktioner på ”Boklördag: Avslutning och bildbevis – eller serien om böcker i mitt hem.

  1. Haha även fast jag liksom tänkte på att länken säkert gick till en bild på dina bokhyllor så kom jag på mig själv med att fundera varför du hade en bild på mina hyllor när jag kom hit, det var så lika innan hjärnan hann med igen! 😛

Kommentera