Boklördag: En tur på biblioteket

Idag har det varit underbart väder, -20 och strålande sol, så det blev en lång promenad med Harry Potter and the Half-Blood Prince i öronen, och en tur till biblioteket när jag ändå var ute och gick. Jag skulle inte låna något utan bara lämna tillbaka Salem’s Lot, så självklart kom jag hem med en nätt hög av sju böcker. Bluebeard’s Egg av Margaret Atwood, The Small Hand, A ghost story av Susan Hill, några Dover Thrift- editions med engelsk poesi och annat jag plockade på mig av bara farten. Visst är det roligt att gå till biblioteket utan att ha något egentligt mål utan bara strosa omkring och låna det man känner för just då?

0 reaktioner på ”Boklördag: En tur på biblioteket

  1. Absolut! Det känns ju jättelyxigt de gånger man bara går och plockar på sig! Men tyvärr så blir det allt färre gånger jag gör så. Oftast har jag så himla många olästa böcker hemma redan att det bara känns stressigt att ta med sig fler. Man vill ju gärna hinna läsa dem också…

  2. De oplanerade bibblobesöken är oftast de bästa tycker jag 🙂 Inga förväntningar liksom.

    Men jag som oftast köper mina raringar som jag vill läsa hoppar alldeles för sällan in på bibliotek.. Skärpning!

Kommentera