Boklördag: Jag bygger om

Ibland måste man flytta om i sina bokhyllor. Men när man står och rycker i en hylla och svär eder som osar för att den sitter fast och inte går att höja eller sänka – till den milda grad att pojkvännen i soffan börjar se ut som han undrar vad han gett sig in på, då är det kanske dags att tänka över sig själv lite…

Efter-bild kommer nog ikväll! Om jag lyckas sluta fred med hyllan som inte vill röra sig, vill säga.

3 reaktioner på ”Boklördag: Jag bygger om

  1. Om jag inte ser alldeles fel så har du samma upplaga av Illiaden och Homeros som jag har 🙂 Jag har inte läst mina än, får väl ta det under någon resa till Grekland. Har du läst dina?

    1. Japp, jag har läst dem och jag gillar dem! Jag fick lägga lite tid på dem och slalomläsning fungerade inte men det var värt det! Jag läste mina under en semester (inte i Grekland dock men det hade varit häftigt 🙂 ) och jag tror det var bra för då kunde man ta det lugnt med dem. Jag rekommenderar!

Kommentera