Bokmässebonanza i bloggvärlden

Missa inte bokmässestafetten som pågår hos Enligt O idag. Jag är inte med men en hel hög andra bloggar är det och det är roligt att läsa deras berättelser om bokmässan. Läs till exempel hos Metta på Böckerx3 och Helena hos Fiktiviteter.

Själv var jag en svartklädd liten hårdrockare med spikrakt, midjelångt, illblont hår och svart hatt på min första mässa. Jag var väl femton eller sexton år och tyckte allt var jättehäftigt. Jag fick bok signerad av Mark Levengood och han tyckte att jag hade en snygg hatt. Hatten har jag kvar, men numera skuttar jag omkring rödhårig och förmodligen med converse eller mina älskade nitprydda Sneaky Steve (se för övrigt beskrivningen hos Metta så får ni en ungefärlig bild).

I den här bloggen blir det kanske inte bokmässebonanza men imorgon blir det en hel hög med recensioner på årets bokmässetema Tre länder – ett språk.  Dessutom blir det en hel del andra mer eller mindre bokrelaterade inlägg – det är alltså dags för Boklördag! Häng på imorgon, och tills dess blir det recension på Marie Hermansons Himmelsdalen.

Kommentera