Boknördens nya år börjar med… böcker!

Ursäkta min bortovaro. Men de första dagarna på det nya året har bokmalen tillbringat med näsan i inte bara en bok utan tre, jag har läst ut Birdman av Mo Hayder och Styggelsen av Amanda Hellberg (och ryser fortfarande av kalla kårar efter den senare), och så har jag börjat på Offerrit av Johannes Källström. Idag ska jag också hämta ut och börja läsa uppföljaren till Styggelsen som heter Döden på en blek häst. Mer om hur den var får ni veta den 2 februari när det är recensionsdatum, men om den bara är hälften så obehaglig (och bra!) som Styggelsen kommer jag nog sova med lampan tänd inatt. Jodå, så lättskrämd är jag så vad jag egentligen gör i skräcknördsträsket, det kan man ju faktiskt fråga sig!

0 reaktioner på ”Boknördens nya år börjar med… böcker!

  1. Jag brukar också undra varför jag läser sådana böcker. Men på något sätt gillar jag det. Det gäller bara att välja rätt tillfälle att läsa dem. Svenska kulter just innan man ska sova = inte en av mina ljusaste idéer!!!

Kommentera