Bokutmaningen dag 19 – En favoritbok som blivit film

Jag kan tolka frågan som en undran om vilka av mina favoritböcker som har blivit film, men det känns lite tråkigt så jag berättar om vilken av mina favoritböcker som blivit den bästa filmen.

Och det är ganska lätt. Lord of the Rings hör till mina favoritböcker och även till mina favoritfilmer, de är fantastiskt gjorda och bland det jag tycker allra mest om är hur noggranna filmteamet varit, det ökar verkligen känslan. Jag tycker de är makalöst bra, även om jag inte alltid håller med Peter Jackson i hur han har tolkat böckerna så älskar jag ändå filmerna och speciellt The Return of the King. Dock tycker jag att om man ska se dem så ska man se de förlängda versionerna på DVD, de höjer filmerna inte bara ett snäpp utan hundra och de är inte så himla dyra längre.

0 reaktioner på ”Bokutmaningen dag 19 – En favoritbok som blivit film

  1. Kunde inte hålla med dig mer!!! Filmerna (då menar jag extended) är verkligen fantastiska och jag tror jag kan se dem precis hur många gånger som helst! Av de tre delarna tycker jag nog bäst om 2:an, mest för att det är mycket hästar med… Vad tror du om ”The Hobbit” då? Ska bli väldigt spännande att se Persbrandt som Beorn… =)

    1. Jag är väldigt nyfiken på The Hobbit, lite tveksam kanske och jag försöker att inte ha för höga förväntningar. Men ska bli kul att se ändå! =)

Kommentera