Bokutmaningen dag 5 – En bok som gör dig glad

Jag har tjatat en del om Mark Levengoods böcker vid det här laget, men för en som egentligen inte alls tycker om feel-goodlitteratur är det ganska märkbart hur underbara jag tycker hans böcker är. Nu är det förstås inte bara feel-good utan en hel del humor och eftertanke inbäddat också men hur som helst blir jag alltid väldigt glad av att läsa Sucka mitt hjärta men brist dock ej. Jag blir också glad varje gång jag öppnar boken, för på första sidan står det i ganska spretiga bokstäver: ”Till Kerstin från Mark” och under är det ritat ett stort hjärta och ett stort utropstecken. Det är nog en av de finaste signerade böcker jag har, och dessutom sa Mark Levengood när jag träffade honom på Bokmässan att han tyckte om min hatt. Sådeså. 🙂

Kommentera