Bra…. tänkt…. eller inte.

Jag glömde ju i alla Twilight-dimmor bort att referera händelserna på mitt handledarmöte igår. Det skedde alltså innan Twilight-kvällen hos Nina (inte konstigt att jag glömde bort det) och om jag var frustrerad innan, är det inte något mot vad jag är nu.

Jag har beklagat mig ett tag på att examinatorn som (helst) ska godkänna min D-uppsats, inte skriver rättningar så man förstår, och inte minns vad hon menade, samt handledaren som gått upp i rök. Nu är han framme ur dimman i alla fall, och igår krävde jag en förklaring till examinatorns obegripliga anteckningar. Peter (min handledare) tittade på dem. Tittade igen. Höll dem under lampan. Rynkade på ögonbrynen. Tittade ännu närmare. Varpå han räckte tillbaka uppsatsen till mig och sa:

– Nä. Det var nog inget viktigt.

Det, måste jag säga, var bland det mest klockrena jag hört det här året. Inte ens min handledare förstår vad hon menar. Hur sjutton ska jag då kunna göra det? En stilla fråga. Varför har jag spenderat så mycket tid på att tolka det?

Så, nu behöver jag tydligen inte göra alla hennes rättningar. Fantastiskt. Uppsatsen ska inte in förrän på söndag, och jag behöver i stort sett bara läsa igenom den. Till imorgon ska jag göra en analys på en sida om konsten att analysera (en ensidig analys om analysen, hihi), vilket betyder att min fullspäckade vecka börjar se… rätt normal ut. Fortfarande mycket att göra, men det brukar vara rätt…. normalt. Jag har åtminstone mer tid över än jag trodde jag skulle ha. Den ska jag spendera med Edward och Bella hade jag tänkt…..

0 thoughts on “Bra…. tänkt…. eller inte.

Kommentera