Dagens biblioteksfynd!

En väldigt spännande hylla på biblioteket tycker jag är snabblåns-hyllan. Där står ett antal utvalda, nya böcker som inte ingår i reservationskön utan som en får hugga åt sig och sedan låna i sju dagar. Därefter ställs den upp på snabbhyllan igen och här kan en sannerligen göra fynd om en är lite snabb och har ögonen med sig.

Idag såg jag att Anneli Jordahls Låt inte den här stan plåga livet ur dig, Mona stod där och kvickt som tusan norpade jag den åt mig. Jag skulle tro att den är en av Östersunds biblioteks mest reservade böcker just nu, den utspelar sig nämligen här i Östersund och dessutom är den Östersundspostens bokcirkelbok och jag är galet nyfiken på den!

Nu är den min i  dagarna sju och jag vet definitivt vad jag kommer läsa i stugan i helgen!

IMG_1104

Gör också lite smygreklam för våra snygga bibliotekskassar som verkligen matchade just den här boken!

Kommentera