Dags för omgång fyra i projekt Kill hyllvärmare

Tre omgångar avklarade, nu tänkte jag inleda omgång fyra i projekt Kill hyllvärmare. Tre nya böcker alltså, och tre lite lagom olika sorters böcker för att det inte ska bli för enformigt.

The Coldest Blood av Jim Kelly är en thriller som jag för länge sen hittade i en låda med böcker för tjugo kronor, jag hade aldrig hört talas om den men den lät bra. Den har hylldammat i ungefär fem år.

Den vite ryttaren är en historisk roman och fortsättningen på Det sista kungadömet som jag läste i omgång två av projektet. Då visste jag inte att det var en trilogi, än mindre att nummer två också stod och hylldammade – den ena stod i pockethyllan och den andra i inbundet-hyllan. Bah. Tid i hyllan är ungefär tre och ett halvt år.

Sist ut denna omgången blir Doris Lessings Giftermålen som har stått och värmt hyllan i ett år.

Först ut blir nog Den vite ryttaren.

10 reaktioner på ”Dags för omgång fyra i projekt Kill hyllvärmare

    1. Nä, det var inga jättekända böcker 😉 Men ska bli kul att läsa dem för det som är bra är att jag har absolut inga förväntningar på dem alls så chansen för positiva överraskningar är stor!

Kommentera