Den är här!

Ett av årets allra mest efterlängtade boksläpp damp – lite sent – äntligen ner i brevinkastet idag (eller, avin damp ner och yours truly rände iväg till affären och stod och hoppade i postkön ett bra tag först).

Recensionsdagen är faktiskt idag, men risken finns att min fredagskväll kommer bestå av sträckläsning så kanske det blir recension imorgon eller på söndag. Vi får se. Först ska jag vårstäda färdigt och sedan ska jag dyka ner i läsfåtöljen, stänga av telefonen, tända ljus och avskärma mig från omvärlden.

Vad ska ni göra ikväll?

0 reaktioner på ”Den är här!

  1. Lyssna är nog inte fel! Är det författaruppläsning? Jag har lyssnat på CJV läsa Den vidunderliga kärlekens historia och det var jättebra. Dessutom älskar jag hans skivor.

 1. Ikväll ska jag och en kompis färga mitt hår i diverse roliga färger, enbart för att vi kan! Har börjat läsa Hungerspelen nu, så den lär ju ta upp ganska mycket av helgen. Jobba imorrn kväll/natt och på söndag blir det nog bara att slappa och återhämta sig så man orkar ta tag i skrivandet på måndag igen! 😀

  Jag hoppas att boken är så bra som du hoppas! 🙂

  1. Haha, vad kul! Blir det bilder på bloggen sen? 🙂

   Jag varnar dig för sträckläsning, jag satt instängd med alla tre Hungerspelsböckerna i typ ett dygn och kunde inte sluta 😛 Angående Havsmannen så tror jag den absolut är så bra som jag hoppas, ingen Vallgren-text har hittills svikit mig 😀

 2. Ikväll läser jag vidare i Moodyssons ”Tolv månader i skugga” som jag fullkomligt ÄLSKAR. Sedan står Havsmannen på tur! Missa inte intervjun med Vallgren i babel (svt play) och så var det en i p4 också och en i DN kultur häromveckan. Finns säkert på nätet också. 🙂

  1. Åh, ska se om jag inte också ska ta mig an Moodysson då. Jag ska kolla in intervjuerna, tack för tipset 🙂

Kommentera