Det är inte min dag idag

Min söndag började inte bra. Igår kväll hade jag självdisciplin nog att lägga ifrån mig The Passage med femtio sidor kvar (det kan ha att göra med att jag skulle sova själv för en gångs skull också), och tänkte att det hinner jag läsa innan jag börjar jobbet imorgon förmiddag.

Jo, tjena. Jag försov mig, fick springa till jobbet och hann inte läsa färdigt. Dessutom glömde jag både bok och matlåda hemma och sitter nu och studsar på jobbet för jag måste, verkligen måste läsa ut de sista femtio ynka sidorna!

The Passage är en bok helt i min smak. Jag fattar inte att jag inte läst den tidigare.

0 reaktioner på ”Det är inte min dag idag

  1. Ja det kan man verkligen fråga sig, men den enkla förklaringen är att när jag lägger bort boken för natten så stoppar jag den under den understa kudden (jag har ju tre) så att jag ska veta var jag har den. När J lägger undan den måste jag oftast ta mig upp ur den go’a sängvärmen för att hämta boken någonstans där han lagt den…

Kommentera