Det händer på andra platser också

Under tiden som själva bloggen var ganska tyst i februari, var jag betydligt mer högljudd på andra platser på internet. Jag har, precis som Jessica (på f.d. Ord och inga visor) skaffat Instagram sist av alla och för den som vill följa mig där så kommer där finnas saligt mycket bilder på böcker, men också en del om ekologiskt och giftfritt smink (framförallt nagellack, true to the #boblmaf way), min kärlek till Jämtland och en del om vegetarisk mat. Lite så här:

1962897_855210627872735_58196617_n11015598_471225213025937_516211766_n11078511_867653423294780_754838338_n

 

Ni hittar mig som @elilaserochskriver

På twitter finns jag, sedan lite längre tillbaka, som @elioteket. Det kanske inte överraskar någon men jag twittrar mest om böcker. En hel del om feminism. Ibland förekommer rants.

På facebook blir det ibland långt mellan uppdateringarna, men sidan lever och finns kvar! Ni hittar den här.

Instagram-App-Review-411facebooktwitter

 

Vad tycker ni om olika former av sociala medier? (Även om det nu inte är medierna själva som är sociala utan människorna bakom dem, viktigt att komma ihåg ibland.) Vad vill ni se här på bloggen, på instagram, twitter och facebook?

2 reaktioner på ”Det händer på andra platser också

    1. Japp! De flesta märken är betydligt dyrare än vanliga nagellack, men jag tycker det är värt det. Har samlat på mig en färg i taget ganska länge nu. De håller inte exakt lika länge som vanliga heller, men lägger man lite tid och möda och använder både baslack och toplack (och lägger på kvällen så det härdas under natten) så håller de flesta märken i åtminstone fyra dagar – beroende på vad man gör… Om man luktar på ett vanligt nagellack efter att ha använt giftfritt ett tag tror man knappt sin näsa att det sticker så otroligt mycket. Mitt favoritmärke har varit Scotch naturals, tyvärr går de nu över till alkohol och silikoner (vilket ju inte är de värsta gifterna, men jag kallar det inte heller giftfritt). Annars finns det till exempel Suncoat och Acquarella. Tipsar om den här bloggen i ämnet: 🙂

      https://iloveekologiskhudvard.wordpress.com/category/vattenbaserade-nagellack/

Kommentera