Det ska ju faktiskt vara kul också

…med näsan i en bok har tagit bloggpaus i två veckor och har nu kommit tillbaka med nya krafter. Det påminde mig lite om hur kul det ska vara med bloggandet, att det inte ska vara ett tvång. Nog för att jag tycker det är kul men det har också den senaste tiden tyngt lite med alla orecenserade böcker jag har i listan. Detta sätter jag mot att jag verkligen vill skriva om alla böcker jag läst, inte minst för att minnas vad jag tyckte om dem!

Men jag måste kompromissa med mig själv. Därför kommer det denna och nästa vecka komma en hel del minirecensioner av böcker, ibland i högar och ibland för sig! Jag har just nu 14 orecenserade böcker och jag siktar på att skriva åtminstone något ord om alla de kommande två veckorna! Någon längre recension kommer också dyka upp, den första, av Sekreterarklubben, dyker upp ikväll och en rejäl sågning av City of Heavenly Fire kommer i slutet av veckan.

Hur gör ni när högen med orecenserade böcker hopar sig?

4 reaktioner på ”Det ska ju faktiskt vara kul också

  1. Jag tycker typ att det är lika kul att recensera böckerna som att läsa dem så här brukar de knappast ”hopa” sig 🙂

    1. Jo, tycker också det är kul att recensera. Men ibland hinner jag bara inte och då får jag ibland lite skrivångest!

  2. Jag tänker samma sak. Och själv mikrorecenserar jag när jag antingen inte har så mycket att säga/inte vill av olika anledningar eller inte helt och fullt har tid! (: Hitta din balans! (; (:

Kommentera