Det speciella med special editions…

Jo, jag har väldigt lätt för att falla för allting med undertiteln ”special edition”, ”deluxe edition” eller allrahelst ”limited edition”, både när det gäller böcker och DVD. Jag antar att det är en åkomma som följer på extrem nördighet, för visst köper vi inte bara dessa utgåvor för att de är så fina utan också för att det är så himla kul att skryta med dem? (”Jodå, jag har den importerade Quentin Tarantino- boxen, neeej inte den gula som finns att köpa i Sverige fortfarande, den röda som innehåller fler filmer och som inte finns att få tag på längre, jooodå”.)

Just för tillfället åtrår jag en Deluxe Edition av Harry Potter and the Deathly Hallows som finns att beställa på Amazon. Åh, vad jag vill ha!

Visst är den himla tjusig?

En annan limited edition jag prövade i veckan var för övrigt Marabou Passion, och den kan jag verkligen rekommendera!

Kommentera