Det tickar mot årsslut…

I förra veckan fick jag ett mail av Goodreads som löd ungefär: ”Grattis, du har läst 135 böcker i år!”

Det tyckte jag var en aning förhastat. Alla vet ju att semester och jullov är tiderna då bokmalar världen över bunkrar upp med högar efter högar av böcker som ”absolut ska läsas under julen/sommaren/höstlovet/utlandssemestern”. En vill ju inte ta i i underkant och då blir det överkant istället. Nej, jag kanske inte läser 22 böcker i jul men det betyder inte att jag inte vill ha 22 böcker hemma att välja emellan! Och minst 12 lär jag ju läsa…

Ja. Åtminstone är inte läsåret slut, och inte bloggåret heller. Innan årets sista klocka klämtar tänkte jag recensera Inga gudar jämte mig och Maresi, skriva om tre av Fogelströms Stads-böcker och sammanfatta utmaningen Klassiska kvinnor.

Vad ska ni göra?

P1311275

En vinterdag i Åre för några år sen.

Kommentera