En fredag i december

Decembers andra fredag är här, traditionsenligt öppnar Jamtli Julmarknad i min stad. En fantastiskt fin och gammaldags julmarknad på friluftsmuséet Jamtli. Själv ska jag jobba, på biblioteket, men hinner kanske förbi en stund för att suga i mig lite julstämning. Hemma blir det pepparkaksbak och läsning, jag tänkte läsa ut Fallna kvinnor av Eva F Dahlgren, hemsk men viktig läsning. Bloggrecensioner av Flickan med gåvorna och De odöda ska skrivas. I läshögen ligger Mizeria av Melody Farshin och väntar, hoppas jag hinner börja med den. Chansen finns att jag istället umgås med Lara Croft hela helgen, vi har snart gått igenom tre spel tillsammans och separationsångesten inför att avsluta trilogin som är tredje generationens Tomb Raider är total.

Vad inmundigar ni för kultur i helgen?

2 reaktioner på ”En fredag i december

Kommentera