En väldigt trevlig läshelg

Maj var en riktig lässvackemånad för mig. Som tur var har juni börjat betydligt bättre och denna helgen har jag inte gjort annat än tagit det lugnt och läst- något jag inte hunnit eller kunnat gjort på länge. I fredags eftermiddag låg jag på en filt i solen och läste ut Sista testamentet, längtade tillbaka till New York och skrattade åt beskrivningar av Manhattan som syndens ö och djävulens näste.

I lördags spöregnade det och haglade och egentligen blir det ju inte bättre läsväder än så – jag stannade i soffan och plöjde vampyrromanen Sunshine som jag verkligen älskade och igår började jag på juni månads utmaningsbok i den nordiska läsutmaningenFria män av Haldór Laxness.

Men jag har också filat på en hel del inlägg inför veckan och helgen. På torsdag flyr jag söderöver, jag är tillbaka på måndag och kommer under helgen förmodligen varken ha tid eller tillgång till internet men det kommer bli en hel del tidsinställda inlägg – jag kommer (allt eller åtminstone flera saker av följande) lovebomba Sunshine, recensera två hyllvärmare, tipsa om både en och två bokstäver i Alfabetsutmaningen och avslöja både ny hyllvärmaromgång och min sommarläsningshög.

Så häng på!

Vad har du läst i helgen?

2 reaktioner på ”En väldigt trevlig läshelg

  1. Åh hurra för alla inlägg som du lovar! Jag håller på med Sista testamentet just nu och har också kommit igång med min läsning efter seg majmånad. I helgen läste jag ut ”I den tysta Hjälmarens vatten” som inte riktigt var min kopp te och så läste jag nästan hela ”Min kamp 3” från pärm till pärm!

    1. Åh, ska bli kul att se vad du tyckte om Sista testamentet 🙂 Visst är det härligt att få tillbaka läslusten 😀

Kommentera