Ett kort hej och en (liten) läshög

Min semester hittills har inte varit speciellt bokbetonad. Däremot har den innehållit desto mer solbrännor, fästingbett och diverse tältincidenter. Vi har besökt några av Sveriges sydligare delar och haft himla trevligt även om läsningen till större delen lyst med sin frånvaro. Nu är vi dock hemma på ett kortare Storsjöyran-besök och naturligtvis blev jag tvungen att plocka på mig lite böcker på biblioteket. Det blev en blandad skara, inget planerat utan bara böcker jag plockade på mig i farten. Jag skulle ju egentligen inte låna något, bara lämna tillbaka. Nåja, vi vet ju alla hur bra det brukar gå.

image

Den här högen blev det. Nu ska jag dricka en öl i solen och börja på den sista fjärdedelen av American Gods.
Vad gör du?

7 reaktioner på ”Ett kort hej och en (liten) läshög

  1. Jag undrade just vart du hade tagit vägen… 😉

    Men vad gör jag? Tja, jag har inte börjat med någon ny bok ännu, i alla fall ingen ny skönlitterär. Men jag håller med om det där med bibliotek. Man vill ta med sig hälften av böckerna där på en och samma gång.

  2. Här går det också lite långsamt med läsandet. Håller på med novellsamlingen ”Man kan inte hindra ett litet hjärta från att älska”. Hoppas du får en fortsatt fin sommar!

  3. Veckan som gått blev det inte så mycket läsning då vi var på resande fot och ägnade oss åt (annan) kultur, sevärdheter och socialt liv i norra England och London 🙂

Kommentera