Ett nytt år

Nyårsafton kan vara både sorglig och hoppfull, vi begraver ett år och hälsar ett nytt välkommet. Själv är jag inte så mycket för att fira på nyårsafton, jag ser mer fram emot vårdagjämningen, sommarsolståndet och vintersolståndet då årstiderna byter skepnad.

Som följd brukar jag inte avge nyårslöften, det känns som att det ändå bara går i stöpet. Men 2019 kommer i alla fall innebära en läsutmaning för mig, imorgon skriver jag mer om den men den är verkligt spännande.

Den del av mig som är tävlingsinriktad vill också ha ett träningsmål, men den som vill veta vad det är får följa mitt mat- och träningskonto på Instagram, @springenvegan. Jag jobbar på namnet.

Om nyårsafton är signifikant för hur resten av året kommer att se ut så hoppas jag att det betyder att jag kommer läsa massor av böcker i år. 2 januari, idag, läste jag ut årets första: Sista delen i Sally Greens Half Bad- trilogi. Jag är inte helt säker på att jag tyckte om den.

Vad tycker ni om nyår?

Bild från min bokinstagram, @eliandbooks. Följ mig där!

Kommentera