Fiktiv födelsedagsfirarenkät

En av mina favoritbloggar, Fiktiviter, fyller år i dagarna och det firas med en utlottning! Jag säger grattis, ett dubbelgrattis dessutom eftersom Fiktiviteter dessutom är nominerad till Forma books blog awards! Hurra säger jag!

För att vara med i utlottningen ska det fyllas i enkät, säger man som bloggare alltid ja till utlottningar och enkäter? ja och ja.

Vilken var din bästa bok i sommar?
Det får nog bli Wolf Hall (Torka aldrig tårar utan handskar räknar jag till hösten…)
Vad ser du fram emot att läsa i höst?
Fortsättningen på Cornelia Funkes Reckless Levande skuggor och J. K. Rowlings nya bok The Casual Vacancy. Fredrik Backmans två böcker som är nästa i läshögen ser jag också jättemycket fram emot!
Har du planerat något läsprojekt i höst?
Inte något nytt. Jag planerar att läsa hyllvärmare någon månad till, och fortsätta läsa Mytserieböcker när andan faller på.
Finns det någon av dig ännu oläst författare som du skulle vilja stifta bekantskap med i höst?
Det finns många, men jag är väldigt nyfiken på Kate Mortons böcker.
Vilken bok skulle du vilja tipsa alla om att läsa i höstrusket (/höstsolen)?
Torka aldrig tårar utan handskar kommer nog vara höstens bästa bok och passar till höstsolen. Till höstrusket tycker jag man ska läsa Stephen King och då antingen Salem’s Lot eller Bag of Bones som jag tycker är hans bästa böcker.

6 reaktioner på ”Fiktiv födelsedagsfirarenkät

    1. Gah, jag vet! Jag är liksom jättenyfiken och ändå har det inte blivit av.. Jag stod och fingrade på en av hennes böcker i Uppsala English Bookshops monter förra året men köpte en Lionel Shrivers istället. Jag ska absolut läsa någon, något tips på vilken man bör börja med? 🙂

    1. Salem’s Lot är jättebra, tycker nog det är Kingens bästa faktiskt 😀 Ska försöka ge mig på en Morton i höst, har höga förväntingar 🙂

Kommentera