En till award!

Jag har fått ett till award, ett Beautiful Blogger- Award från Med näsan i en bok. Tack, det gör mig verkligen glad! 🙂

Instruktion; kopiera in awarden, länka till den du fått den av och ge den sen vidare till 7 andra bloggare och länka till dem + berätta 7 saker om dig själv – sprid lite glädje!


Sju bloggare jag skickar awarden vidare till (och så säger jag som Med näsan i en bok också, ni får gärna skicka awarden vidare men vill ni hellre bara ställa den i bokhyllan tar jag inte illa upp 🙂 )

Bokhora- Helena som slutar blogga idag har varit min boktipsguru i flera år och hon är ansvarig för att många böcker skapat djupa hål i min plånbok. Vem ska nu underhålla mig med boktips från författare jag aldrig hört talas som men som alltid visar sig vara fantastiska?

Bokbrus är en ganska ny bekantskap som har fått mig lite, lite mer intresserad av ljudböcker än jag var innan.

En lite äldre bekantskap är Enligt O som jag följt ganska länge och alltid tycker skriver himla bra!

Maria Nygård bloggar på Uppsala Nya Tidning och minns jag rätt var det hos henne jag först läste om Mytserien, ännu har jag bara läst en bok men tänkte läsa resten nästa år!

Tella lärde jag känna för några år sedan men det känns som mycket längre! Hon delar mitt intresse för Muse, Twilight och mycket annat och bloggar både om vardagen och ibland om böcker på EmEff.

Carola på Barnboksbloggen var min hemliga bokvän i senaste Pocket och Prassel- bytet och fick mig att bli väldigt nyfiken på bland annat Hungerspelstrilogin.

Det är alltid trevligt att sist men inte minst titta in hos Titti på Hellre barfota än boklös!

Sju saker om mig själv, hmm… Det var svårt!

Jag är en obotlig pedant. Böcker ska sorteras i alfabetisk ordning efter författarnamn, inbundna och pocket för sig, och nåde den bok som sticker ryggen utanför eller innanför hyllkanten! (Detta ordningssinne appliceras i och för sig inte bara på bokhyllan utan på hela lägenheten, jag sorterar till och med mina kryddor i bokstavsordning…)

Jag är himla blyg, har alltid varit.

Jag var nio-tio år när jag förälskade mig i Maria Gripes Skugg-serie. Böckerna lånade jag i skolbiblioteket men när jag skrev recension på Skugg-gömman till en svenskalektion ville inte min tredjeklasslärare tro på att jag läst en sådan tjock bok och sa att jag skrivit av recensionen. Tur att jag inte lät det dämpa mitt bokintresse!

Trots att jag älskar vampyrböcker- och filmer och är ganska nergrävd i de olika vampyrmyterna tål jag inte blod på riktigt. Ser jag en blodsdroppe blir jag yr i huvudet och ska jag ta blodprov måste jag ligga på golvet för att inte svimma.

Jag är tokig i Galenskaparna, tycker de är det mest geniala genom Sveriges humorhistoria och jag kan en hel del monologer utantill.

Jag är ett fall av svårt släktdrag, och det är jag inte ensam om. I stort sett alla i min närmaste släkt på min mammas sida är esteter med mer eller mindre konstant huvudvärk som har prestationsångest och tycker om att måla/läsa/skriva eller skapa annan konst.

Jag är också en hopplös nattuggla (även det ett släktdrag…) och sjusovare och sitter gärna uppe till gryningen och läser. Eller lägger pussel, som är nästan lika roligt.

0 reaktioner på ”En till award!

  1. Pingback: Tack Eli

Kommentera