För tillfället

Ny vecka, nya tag? För mig börjar cirkeln återigen idag, fast det är tisdag. Jag har haft en mindre plugg- och jobbsemester men börjar jobba igen idag och börjar plugga igen imorgon. Det är svårt att förstå att jag om några veckor har läst två tredjedelar av min utbildning och kommer, om allt går väl, vara nybakad bibliotekarie om åtta månader!

Jag har haft hemskt roligt. I veckan har jag läst fyra böcker varav en var bokcirkelbok tillika verklig klassiker, mer om den senare men en ledtråd är att den kommer visas på bio alldeles snart, i en version med Baz Luhrman som regissör. Gissa vem som kommer hänga på låset för biljetter! Snart kommer också en recension av Att de i tid må väckas som jag sträckläste en kväll på balkongen. Rysligt spännande – och helt enkelt bara rysligt.

Men det är senare. Jag ska snart iväg och jobba, förbereda mig för kursstart imorgon och läsa en snutt i Makalösa kvinnor. Den är makalöst intressant, vill jag lova.

Vad gör du?

5 reaktioner på ”För tillfället

      1. Han har fortfarande feber, men orkar i alla fall vara uppe ibland. Men han måste han nog åka in till sjukhuset, om han inte blir bättre snart.

        När det gäller böcker, så håller jag fortfarande på med ”Den magiska stenen” av Kevin Crossley-Holland på det skönlitterära planet. Min facklitterära bok just nu är ”Sankt Nikolaus” av Jakob Streit.

Kommentera