Gillian Flynn- tävling på bloggen!

Har du ännu inte bekantat dig med den lysande Gillian Flynn, dyrkad på #boblmafs mest heliga bokaltare? Då tycker jag det är dags nu. Gillian Flynn är en alldeles fantastisk författare, speciellt om du gillar mörka thrillers och klart lysande porträtt av människor som kanske inte annars får så stort utrymme i litteraturen.

9789174995725_200_vassa-foremalJag läste Sharp Objects för tre år sedan, det var min första bok av Gillian Flynn och jag slukade historien om journalisten Camille Preaker som återvänder till sin hemstad för att rapportera om ett brutalt mord på två flickor – och blir tvungen att åter träffa en familj som hon inte har i ett kärt minne. Camille Preaker är minst sagt ärrad av sin uppväxt och i det lilla samhället Wind Gap har ingenting förändrats.

Skriv en liten krumelur i kommentarerna till det här inlägget och glöm inte att fylla i mailadress (visas inte offentligt), så är du med i en utlottning av Vassa föremål, nyöversättningen av Sharp Objects! Sprid gärna på sociala medier men för deltagande i tävlingen räcker det med en kommentar. Tävlingen håller på en vecka, fram till och med söndagen 18 oktober!

Vill du ha mer övertygelse? Även Gillian Flynns andra böcker Gone Girl och Dark Places, är fruktansvärt läsvärda.

Tävlingen i samarbete med Modernista!

15 reaktioner på ”Gillian Flynn- tävling på bloggen!

  1. Men åhh!! Jag har velat läsa Gone Girl hur länge som helst, framför allt efter att den blev film (som alla säger är fantastisk) och jag hoppas och tror att Vassa föremål är minst lika bra som Gone Girl!
    Med andra ord: jag är så väldigt gärna med och tävlar. Tack för möjligheten 🙂

  2. Jag är gärna med. Har läst boken tidigare, men är intresserad av att se hur mina preferenser har utvecklats sedan dess

  3. Jag har aldrig läst något av Flynn, men jag har varit sugen ganska länge. Så självklart vill jag vara med och tävla 🙂

  4. Är gärna med och tävlar! Har varit nyfiken på Flynn länge men ännu inte hunnit läsa något.

Kommentera