Glömt är glömt är glömt?

Jag är i ett smärre dilemma. För två år sedan lånade jag en bok av en person jag inte längre har någon kontakt med. Jag har ringt/sms:at personen ifråga flera gånger och påmint om att hämta boken, men inte ens fått något svar. Jag tyckte inte särskilt mycket om boken och undrar nu om jag ska låta den samla damm i bokhyllan eller se Bokbytardagarna på biblioteket som ett perfekt tillfälle att göra sig av med den? Eller hur många år och påminnelser måste passera? Vad hade ni gjort?

0 reaktioner på ”Glömt är glömt är glömt?

  1. Om du låter den samla damm i bokhyllan finns kanske risken att den hela tiden påminner dig om din inte-längre-vän. Byt bort den mot något trevligare!

  2. ja, byt bort den. Har denne person inte svarat på flera sms, så vill den nog inte ha den och även om det är så att personen bytt telefonnummer så har den ju gjort det utan att meddela dig. Dessutom vet ju personen vart du bor och kunde ju ha hämtat boken själv.

Kommentera