Gott nytt år alla boknördar!

image

Just nu sitter jag och läser The Terror, skrämmande och kall trots brasan. Faktiskt har jag (nästan) bara läst under min ledighet och inte ens öppnat datorn – därför blir det årssammanfattning i början på nästa år istället för slutet på detta. Men jag kan säga redan nu att jag läst många bra böcker, inte minst under slutet av året!
Hoppas att ni får en trevlig kväll och ett gott nytt bokår 2014!

24 reaktioner på ”Gott nytt år alla boknördar!

  1. Gott nytt 2014! Låt det bli ett gott bokår! (: Jag författar dagen i ära lite inlägg till bloggen, men hoppas få sätta mig med en bra bok och umgås med katter och sambo ikväll/inatt! Jag kommer inte lägga mig förrän efter tolvslaget! (; Är det en brasa som skymtas?

    1. Det hoppas jag det blir, och detsamma! Ska läsa ikapp bloggar i helgen tänkte jag, har inte läst bloggar på två veckor och har väl så där 300 inlägg i readern 😉 Ska väl själv också försöka knåpa ihop något årsbästa snart. Japp, det är full brasa i spisen 🙂

    1. Ja, man får ju det! Förra nyåret läste jag Dark Matter ute i stugan i ren snöstorm, jag tänkte försöka bespara mig den skräcken och börja läsa den här när väderförhållandena inte matchar dem i boken..

    1. Hör på ditt lokala bibliotek, de brukar kunna fjärrlåna från andra bibliotek som kan ha boken om de inte har den själva! 🙂

Kommentera