Hål i huvudet

Min pojkvän undrar ofta hur jag lyckas med saker och ting. Då syftar inte han på bra saker, utan saker som jag gör av ren och skär klantighet. Igår fick han chansen att undra igen, jag hade lämnat dörren till badrumsskåpet öppen när jag torkade håret, två minuter senare hade min skalle hittat hörnet på dörren och sen minns jag inte mer förrän jag låg på golvet och höll mig om huvudet – med händerna fulla av blod à la värsta skräckfilmsbilden. Det blev akuten och några stygn och med en mindre hjärnskakning i bagaget har jag inte kunnat läsa en rad sen igår. Det gör ont, kan jag säga.

Ibland fattar jag inte ens själv hur jag lyckas. Det här är alltså min andra hjärnskakning, jag undrar om jag ens kommer ha ett huvud om tio år. Bah.

Det blir nog inte så mycket bloggande idag eller imorgon. Mitt huvud känns som om det blir attackerat av fotbollar, ungefär. Men jag funderar på att ställa till med en rejäl Boklördag till helgen istället, det var länge sedan och jag blev inspirerad av Ord och inga visor som har haft både Boklördag och Påskspecial den senaste tiden. Kolla in, om ni inte gjort det. Själv ska jag lägga mig i soffan och fortsätta gå igenom Lord of the Rings- Extended DVD:na. Det var några år sen.

20 reaktioner på ”Hål i huvudet

 1. ÅH!!! Krya på dig och slappa ordentligt i soffan. Är själv väldigt bra på att slå mig, tappa saker, slå huvudet i allt som går. Har däremot bara lyckats få hjärnskakning en gång. Har dock hört att Lord of the Rings botar det ganska så bra 😉

  1. Tack, ska försöka 🙂 LOTR botar det faktiskt himla bra, problemet är de roliga scenerna, det gör ont att skratta 😛 Men det är rätt skönt att veta att det inte bara är jag… 😛

 2. Jag brukar inte göra illa mitt huvud så ofta, så jag har aldrig haft hjärnskakning. Utom kanske en gång, då jag på morgonen innan jag skulle till skolan slog huvudet rakt in väggen bakom min säng. Jag kände mig sedan yr och gick till skolsystern (detta var när jag gick på gymnasiet, vilket är ett tiotal år sedan nu), men hon sade att om det var en hjärnskakning, så var den bara en lätt sådan. Däremot har jag en otrolig förmåga att slå mina tår in i bordsben och stolsben, om jag inte har skor på fötterna, och att slarva bort saker.

  Men ja, krya på dig.

  1. Ja, det gör ju det! Jag har slagit i huvudet många gånger men aldrig så här hårt. Usch.

   Haha ja, det hjälper till att tänka på andra saker om inte annat 😉 Tack!

 3. Men hu! Jag har bara haft en lättare hjärnskakning en gång efter att ha halkat i en marmortrappa, men jag minns fortfarande hur ONT det gjorde och hur illamående jag var efteråt. Hoppas att det går över snabbt!

 4. Usch, krya på dig! Du har ju i alla fall bra sällskap.

  Vet inte om jag vågar säga det, men hjärnskakning har jag hittills aldrig haft. Trots resväskor som ramlat ner i huvudet på tåget. Finns förmodligen inget där som kan skakas om. Kanske för att det är så fullt? 🙂

  1. ja, eller hur 😉

   Haha, jag brukar säga att det inte gör något att jag slår i huvudet, det är ju bara trä mot trä 😉

 5. Krya å dig! Sen är ju inte jag den som fattar riktigt att fantasyfilmer kan bota huvudvärken men 😉

  1. Tack!

   Hehe, nä det borde väl inte det. Men jag tror inget egentligen kan bota den, så jag försöker bara tänka på annat 🙂

 6. Kul att höra att det inte bara är jag som är klantig, inte lika kul att höra att det slutade så pass illa för dig. Krya på dig!

Kommentera