Hamstervarning

När jag flyttade till Umeå magasinerade jag större delen av mina böcker i lådor. Även om jag visste att det var ett tillfälligt hem kunde jag ändå känna de anklagande blickarna. Det var svårt. Men, som det skulle visa sig, förblev jag inte boklös särskilt länge. Jag tror till och med att hyllorna i mitt studenthem har nått sin bristningsgräns. Några böcker äger jag, några har jag fått på bokbyten och några har jag hittat på byteshyllan på biblioteket.

Men de flesta har jag lånat på bibblan. Jag hoppas inte de kommer kräva tillbaka alla på en gång. Min rygg skulle inte tacka mig.

P2052306

Kursböcker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Andra böcker. Av vilka jag just nu vill läsa alla! Förmodligen kommer jag inte ens hinna läsa alla men jag antar att mitt undermedvetna har sagt till mig att jag skulle må lite dåligt om jag inte hade minst fyra bokhögar hemma. Näst på tur är nog i alla fall The Woman in Black och The Fault in our stars. Längtet på de böckerna!

Nåväl. Till helgen åker jag hem till Östersund och då blir det mer bokkärleksbilder här på bloggen – det fanns vissa böcker jag helt enkelt inte kunde packa ner i lådor.

4 reaktioner på ”Hamstervarning

  1. Jag känner igen mig. ; )

    Det går säkert bra att dela upp biblioteksböckerna, så att du inte behöver ta alla på samma gång.

  2. ”Historikern” av Elizabeth Kostova läste vi i Vampyrbokcirkeln och jag tyckte den var fantastisk! En av mina absoluta toppböcker! 🙂

    1. Jag älskar också den! Läste den på svenska för några år sedan, men hittade den på engelska på ett bokbyte och tänkte nog läsa om den på originalspråket 🙂

Kommentera