Här ska läsas! (men inte köpas)

Jessica på Ord och inga visor ska dra igång ett grandiost köpstopp och projekt Kill hyllvärmare. Jag tänker haka på om en månad eller så, dels efter Bokmässan har varit och dels för att jag filar på en riktigt fin höstbeställning där Guillermo del Toros och Chuck Hogans tredje The Strain– bok kommer ingå och den kommer inte ut förrän i oktober (peppen!). Efter det blir det köpstopp deluxe – ett helt år! – och jag ska då försöka läsa ut de cirka trettio riktiga hyllvärmare jag har stående i bokhyllan.

Hänger du också på?

15 reaktioner på ”Här ska läsas! (men inte köpas)

  1. Haha, jag tänkte just säga att det väl inte är köpstop om man bara ska vänta tills alla böcker man vill ha kommit ut, men ETT HELT ÅR!! WOW! Vad jag itne skulle klara det, men skulle verkligen vara behövligt.. Så många böcker jag verkligen vill läsa som redan står i hyllan.

    1. Jag är också lite skeptisk till om jag faktiskt klarar det men försöka går ju! Och recensionsex räknas inte så lite nya böcker trillar det kanske in ändå 😉

Kommentera