Harry Potter and the Deathly Hallows – första trailern!

Utfärdar en liten spoilervarning om du inte läst sista boken.

Igår släpptes första trailern till de båda sista filmerna i Harry Potter- serien. Första filmen har premiär i november i år, sista i juli nästa år. Det kommer bli väldigt spännande att se filmen, för även om filmerna inte kan nå upp till böckernas nivå på långa vägar, är de verkligt bra gjorda och jag tycker väldigt mycket om dem.

Jag har funderat på var i boken de kommer bryta filmen, min gissning har hela tiden varit när Ron lämnar Hermione och Harry, det känns som en väldigt bra brytpunkt som verkligen håller spänningen uppe till nästa film. Å andra sidan, som Emelie påpekade när vi diskuterade det idag, så händer det mycket mer efter än före Ron lämnar dem, så kanske de bryter när han kommer tillbaka? Eller när Harry och Hermione är vid Godric’s Hollow? Vår gemensamma slutgissning är någonstans mellan Rons flykt och hans återkomst, möjligt är också själva återkomsten och när det hittar svärdet en bra brytpunkt!

Jag blev väldigt imponerad av trailern, filmen verkar otroligt, otroligt välgjord och bra! Det blev minsann både gåshud och nästan lite tårar också. Så sentimental är jag. Å andra sidan verkade trailern till The Half-Blood Prince minst lika lovande (om inte mer) och sådär jättenöjd blev jag ju inte av den filmen. Vi får väl se. Här är i alla fall trailern:

0 reaktioner på ”Harry Potter and the Deathly Hallows – första trailern!

  1. Och eftersom jag grinade som en tok när jag läste boken så lär det knappast bli mindre av den vara när jag ser filmen(-erna)…

  2. Gud vilken bra trailer, jag ser den om och om igen! Om filmen är så bra som känslan när jag ser trailern säger mig, ja då är den nog den bästa filmen hittills!

Kommentera