Hej fredag, hej läsning?

Det har varit trögt med nöjesläsningen de senaste dagarna. Delvis har kurslitteraturen hopat sig och dels har jag blivit allmänt nedstämd av den senaste tidens läsning och intryck. Att springa var den senaste boken jag läste ut och den lämnade efter sig ett mörkt moln av ångest, vilket fylldes ut med ilska över den senaste tidens tidningsrubriker i Umeå och resulterade i det här blogginlägget.

Igår försökte jag börja läsa Heartless men kom inte särskilt långt och blev arg på skämten istället för att skratta åt dem. Idag ska jag försöka komma ikapp med skolarbetet och sedan ägna resten av dagen och kvällen åt födelsedagsfirande och umgänge med mina klasskamrater, vilket brukar vara ett hemskt roligt tidsfördriv och kanske kommer jag se med blidare ögon på läsning som inte är nattsvart efter helgens bravader.

Här i bloggen kommer det också hända roliga saker i helgen! Imorgon blir det skräcklördag med tema noveller, jag har klippt tre finfina ljudskräcknoveller från Mix förlag i veckan och alla tre kommer det skrivas om imorgon. Det är Ankomst av Caroline L Jensen, Kallelsen av Helena Dahlgren och Blå linjer av Amanda Hellberg.

Häng på!

Kommentera